Loading...

Pedicure praktijk

Care 4 Your Feet Zoetermeer

Professionele zorg voor uw voeten

De pedicure praktijk is aan huis in de rustige wijk Oosterheem in Zoetermeer. Het is een mooie, sfeervolle licht en modern ingerichte praktijk met de nieuwste apparatuur.

De ruimte voldoet aan de eisen van de Code van de voetverzorger.

Ik werk als pedicure door middel van een nattechniek. Dit betekent dat de motor water nevelt waardoor de huid wordt afgekoeld tijdens het frezen.

Daardoor is de behandeling vrijwel pijnloos en aangenaam. Nadat het frezen klaar is worden uw voeten nog even lekker verwend met een hottowel doek (een warme doek die om de voeten gelegd wordt).

Tijdens de behandeling kunt u zich ontspannen met een kopje thee of koffie.

1. Vakkundig

Goed zijn in het pedicurevak is erg belangrijk voor mij. In 2008 ben ik als gediplomeerd pedicure begonnen en heb in de loop van de jaren meerdere vakgerichte opleidingen gevolgd en afgesloten. Ik zorg dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste technieken en veranderingen waardoor ik mijn vakkundigheid kan waarborgen. Ik kan u ook advies geven over de verzorging van uw voeten, uw schoenen en eventuele steunzolen.

2. Hygiene

Hygiëne is enorm belangrijk. Daarom werk ik o.a. volgens de richtlijnen van de Code Van de Voetverzorger. De praktijk en het pedicure gereedschap worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd. De voeten worden voor, tijdens en na de behandeling gedesinfecteerd met huidalcohol. Voor de hygiëne werk ik volgens de nattechniek en dit heeft ook als voordeel dat deze techniek als prettig ervaren word.

3. Kwaliteit

Ik ben met de praktijk aangesloten bij ProVoet. Dit is een brancheorganisatie voor de pedicures. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep van pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast heb ik zowel een aantekening voor de Diabetische voet als voor de reumatische voet. U kunt dus zeker ook bij mij terecht als u diabetes of reuma heeft.

Wat klanten zeggen

Na lang zoeken uiteindelijk bij Natasja terecht gekomen. Ik woon in Den Haag, maar rij graag naar Zoetermeer om mijn voeten te laten doen. Natasja werkt zeer hygiënisch en efficiënt. Het uurtje is met een kopje koffie gezellig en snel voorbij.
Thecla Walta
Ik had al jaren last van mijn voeten. Ben uiteindelijk bij Natasja terecht gekomen. Ben tot de conclusie gekomen dat ik dit veel eerder had moeten doen. Dacht dat dit een vrouwen ding was, maar ik heb nu ervaren dat dit dus niet het geval is. Ben erg blij dat ik deze stap gezet heb. Ik loop eindelijk weer zonder pijn. Care 4 your feet is echt een aanrader.
Henk Soelen

Voor mij zelf kom ik al een aantal jaar bij Natasja. De behandelingen zijn altijd goed. Ze gaat secuur te werk en de sfeer is gezellig.

Onlangs ben ik ook met mijn zoontje bij haar geweest. Vlak voor de zomervakantie bleek hij een ingroeiende nagel te hebben. Natasja heeft dit zo goed behandeld, dat we zonder zorgen op vakantie zijn gegaan. Ze was erg vriendelijk en stelde mijn zoontje op zijn gemak. Dit vond ik fijn om te zien, want in zo’n grote stoel zitten is toch best spannend. Wat mij betreft is Natasja dus niet alleen een aanrader voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen.

Carmen
Al 8 jaar krijg ik tips en een goede behandeling voor mijn voeten. Natasja is erg kundig en heeft veel ervaring. Het is altijd een uurtje gezellig kletsen en er wordt zeer hygiënisch gewerkt. Dit laatste vind ik erg belangrijk. Kortom: Zeker een aanrader!!
Jennifer Gaastra
Ik kom al jaren bij Natasja in haar praktijk. Behalve het feit dat zij enorm hartelijk en vriendelijk is, is zij ook erg vakkundig. Ze geeft goed adviezen en is erg goed in haar werk. Wat mij betreft is zij een aanrader voor pedicure behandelingen.
Elma
Ik kom al 2 jaar elke 6 weken bij Natasja mede door een zeer pijnlijke likdoorn. Ik wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen. Krijg goede adviezen omtrent het verzorgen van mijn voeten. Ik ga altijd met zeer verzorgde voeten en een glimlach de deur weer uit. Ik ben dan ook zeer tevreden en kan Natasja als pedicure bij iedereen aanbevelen.
Esther
Voor een behandeling kom ik al jaren in deze praktijk. Onder genot van kopje koffie en een gezellig praatje wordt hier professionele zorg gegeven. Fijne omgeving en klantvriendelijk.
Rita Gabel
Via mond tot mond reclame ben ik bij jou terecht gekomen met open gesprongen hielen. 1 jaar later is dat helemaal verholpen TOP!
Maarten Kuijpers
Sinds 2008 ga ik om de 6 weken naar Care 4 your feet. Natasja zorgt ervoor dat mijn (hevige) eeltvorming netjes wordt bij gehouden. De praktijk is van alle gemakken voorzien, sfeervol en (heel belangrijk) hygiënisch. Ik ben erg tevreden en ga er graag naartoe.
Annemieke
Al jaren had ik last van mijn voeten, en zeker na het fietsen, ik fietst ongeveer 10.000 km per jaar, en na een lange tocht altijd pijn in mijn tenen en onderkant voet, mij werd geadviseerd om naar een pedicure te gaan. Via een kennis van mij ben ik terecht gekomen bij Natasja Leffers. Dat had ik veel eerder moeten doen! Wat een verbetering zeg, sinds ik bij haar in behandeling ben heb ik totaal geen last meer. Echt een aanrader.
Jan Dame
Ik ben bij Natasja terecht gekomen door mijn verhuizing. Ik ben er achter gekomen dat pedicures enorm kunnen verschillen. Ik ben dan ook heel erg tevreden over Natasja. Zij heeft verstand van waar zij over praat. Zo ben ik ook op aanraden van Natasja (doorgezakte voeten) naar de Podotherapeut gegaan voor steunzooltjes waar ik veel baat bij heb. Verder werkt Natasja erg secuur en is het altijd weer even gezellig.
Bea van het Hoog
Natasja, ik wil je graag zeggen hoe blij ik met mijn voeten ben, sinds jij ze verzorgt! Ik heb geen last meer van schimmel- en ingegroeide nagels en durf mijn inmiddels poezelige voetjes weer aan de wereld te tonen! Niet alleen vind ik jou dan ook een hele goede pedicure maar ook een heel fijn mens. Het drie vierde uurtje bij jou in de stoel is altijd even gezellig. Ik kijk er altijd weer naar uit!
Truus
Natasja is een vriendelijke en zeer deskundige pedicure. Ik kom al heel wat jaren bij haar. Mijn voeten zijn behoorlijk gevoelig, maar ze is altijd heel voorzichtig. Natasja weet precies wat te doen bij nagels die dreigen in te groeien, bij schimmelnagels enzovoorts. Ik ga altijd met heerlijk verzorgde en zachte voeten de deur uit!
Mw. Poot
Een deskundige behandeling met zorg uitgevoerd in een prettige omgeving.
J. Stouthamer
Ik kom al jaren bij care4yourfeet en waarom? Ik word er zeer goed geholpen op een hele professionele manier met zeer moderne apparatuur. Maar vooral de deskundigheid van Natasja Leffers heeft mij doen besluiten daar te blijven. Ik heb wat mobiliteitsproblemen, maar met de aangepaste leuningen kan ik de studio toch makkelijk via een trap bereiken. En ook belangrijk: het is er altijd gezellig!
Herman van der Kleij
Ca. 8 jaar geleden ben ik in Oosterheem komen wonen. Voor mijn werk reisde ik veel naar het buitenland en heb daar een hardnekkige nagelschimmel opgelopen. Met name hiervoor zocht ik een pedicure en heb die gevonden in Natasja Leffers. De schimmel is onder controle, maar ik heb nog steeds 1x per 6 weken een voetbehandeling tot mijn volle tevredenheid.

Bij mijn man is een aantal jaren geleden diabetes2 geconstateerd. De huisarts raadde hem aan de voeten regelmatig te laten controleren door een, op dat gebied erkende, pedicure en inmiddels is ook hij al weer jaren cliënt bij Natasja voor deze zeer belangrijke controle, c.q. behandeling.
Martin en Marijke van de Heetkamp
Natasja Leffers is een aardige vriendelijke vrouw die heel precies en vakkundig werkt. Ook de hygiëne en het materiaal waarmee zij werkt zijn dik in orde. Ik kom al vele jaren tot volle tevredenheid bij haar
Luud Willemsens
Ik had altijd last van ingroeiende nagels. Maar sinds ik bij Natasja kom, zijn mijn nagels veel beter geworden. Ik ben er heel blij mee. Ik kom één keer per maand en ben heel tevreden!!
Vitoria

Contact

Telefoon
079-888 55 45
06-413 241 96
Adres
Heenvlietstraat 62
2729 CE Zoetermeer
ma t/m vr: 08:00 tot 13:00