Loading...

Producten voor Voetproblemen

Zoals gebruikt in de pedicurepraktijk

Zuivere en natuurlijke voet producten

Care 4 Your Feet heeft o.a. gekozen voor de Strictly Pure lijn.

Alle producten die in de praktijk worden gebruikt zijn zuiver natuurlijk waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten en lichaamseigen stoffen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en recyclebare verpakkingen. De producten zijn dierproefvrij en hypoallergeen.

De Strictly Pure lijn is een reparatielijn. Dat betekent dat de werkzame stoffen de natuurlijke processen in de huid ondersteunen. Er zijn verschillende crèmes beschikbaar die het probleem bij de kern aanpakken.

Care 4 Your Feet gebruikt de volgende productenlijnen voor:

voet verzorging producten pedicure

Voetschimmel verzorging

Bestaande uit crèmes en verschillende soorten tinctuur. Gebruik is minimaal twee maal daags. Ook na het verdwijnen van de schimmel uit de nagel en/of de huid nog 14 dagen doorsmeren.

S-stopper

Sterke tinctuur van o.a. Tea Tree die gebruikt mag worden voor de nagels, nagelomgeving en op de huid tussen de tenen. Het flesje is voorzien van een kwastje voor een precieze dosering van de tinctuur.

S-stopper Argaanolie

Argaanolie is een goede basis voor de verzorging van huid, haar en nagels. Argaanolie is schimmelwerend en ontspant de geïrriteerde huid bij eczeem en zonnebrand. Door de zachte structuur van de olie is deze uitermate geschikt voor mensen met diabetes en kinderen.

S-Stopper Voet spray

Voor een complete behandeling van mycose (schimmel) moeten ook de sokken en schoenen dagelijks ingespoten worden met een schimmel-spray. Dit voorkomt dat de andere delen van de voet of nagels geïnfecteerd raken.

SWP voetschimmel

Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen. De oplossing bevat o.a. glycerine en amandelolie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium borate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen

SWP Schimmelnagels

Mycosenagels (kalknagels) is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a. glycerine, jojobaolie en tea tree. De helende werking wordt verstrekt door toevoeging van kruidenextracten en sodium borate. Dit product bevat beslist geen water.

SWP Schoenspray

Voor extra hygiëne en om van uw voetschimmel of kalknagels af te komen is de behandeling van schoenen en sokken belangrijk. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en zorgt voor frisse en hygiënische schoenen en sokken. Te gebruiken in combinatie met SWP mycose nagel en/of voetschimmel.

Mycored

Speciale vloeistof voor de intensieve verzorging van huid en nagels, voorkomt schimmelvorming op een effectieve manier en roept schimmel tijdig een halt toe.

Funghi Clear

Is een natuurlijke spray die schimmelgroei remt. FunghiClear kan ook worden gebruikt bij kalknagels indien deze worden veroorzaakt door schimmels. De Spray kan tevens gebruikt worden om de schoenen te reinigen. Schimmels verplaatsen zich vaak via de schoen en kunnen zo op andere plaatsen aan de voet opnieuw voor overlast zorgen. De schimmelspray bevat verder natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goede conditie te brengen en daarmee nieuwe overlast voorkomen. Deze is tevens te gebruiken als deodorant bij overmatig zweten van de voeten.

voet verzorging producten pedicure

Verzorgende Voet Crèmes

Deze crèmes hebben naast hun verzorgende functie ook allemaal een extraatje in de vorm van vitamine E, calendula of lavendel.

Abismo Voet Kloven Crème

De huid is overmatig verhard en daardoor zijn elasticiteit kwijt. Gevolg is, wanneer deze onder spanning komt te staan, de huid niet oprekt maar scheurt. De klovenzalf is een reparatiecrème op basis van calendula welke van binnenuit de huid stimuleert nieuwe cellen aan te maken om de kloof te dichten. Twee maal daags aanbrengen.

Callo Eeltreducerende Voet Crème

De Callo Voet Crème is geschikt voor mensen met een overmatige eeltaangroei en wordt 1 x per dag aangebracht op de eeltlocatie. Bij regelmatig gebruik wordt het eelt op de voeten gelijkmatiger. De crème haalt alleen overmatige aangroei weg. Wat overblijft kan door uw pedicure eenvoudig verwijderd worden.

Verzorgende Vitamine Voet Crème

Een voetcrème speciaal voor de oudere huid welke behoefte heeft aan een rijke crème. De toevoeging van vitamine E gaat de veroudering van de huid tegen en zorgt voor een versnelde aanmaak van nieuwe cellen.

Flow Ontspannende Voet Crème

Deze heerlijke voetcrème dankt zijn paarse kleur aan de toevoeging van lavendel. Lavendel heeft niet alleen een heerlijke geur maar wordt tevens veel gebruikt voor ontspanning en tegen huidirritaties en slaapstoornissen.

Energie Voet Crème

Van ousher wordt mandarijn gebruikt als oppepper en energie-leverancier. Een massage met deze crème geeft ook een heerlijk energiek gevoel.

Voetfris Crème

Een neutrale, licht verkoelende crème met een frisse geur. Een fijne basiscrème geschikt voor ieder huidtype.

Contact

Telefoon
079-888 55 45
06-413 241 96
Adres
Heenvlietstraat 62
2729 CE Zoetermeer
ma t/m vr: 08:00 tot 13:00